Dream.mk

Нашата 2-месечна ќерка порано заспиваше додека жена ми ја доеше. Никогаш не можев сам да ја заспијам. Го добивме на подарок Шумишот Лукас од нашиот братучед и морам да признаам – прави чуда. Сега не само мојата сопруга, туку и јас можам да го заспијам нашето мало ангелче. Многу сум среќен.