Dream.mk

Продавница

За Нас

Здраво!

Нашата продавница dream.mk е создадена од љубовта кон СПИЕЊЕТО. Сите знаеме колку е важен сонот. Тоа особено го ценат новите родители. Па за да им го олесни на родителите процесот на заспивање на децата на помош доаѓа dream.mk.

Ви ги претставуваме „Шумиши“, интелигентни плишани мечиња кои помагаат во смирување и заспивање на вашите малечки.

Шумишите се меки, убави и исклучително ефикасни во заспивањето мечиња. Изработени се од сертифицирани материјали, безбедни од првиот ден од животот на детето.

Тие се создадени од искуството на една млада полска мајка – Ania Skórzyńska, која поминала многу ноќи над креветот на нејзиниот син со фен во раката. Во една непроспиена ноќ таа дошла до идејата да промени нешто непријатно за нешто убаво и безбедно – да го затвори смирувачкото брмчење на фенот во пријатно плишано мече. Така настанале Шумишите. Целосно се произведуваат во Полска и сега ви ги носиме вам, македонски родители.

Шумишите помогнаа да се заспијат речиси 800.000 деца ширум светот. Сега е време да се придружите на нашето семејство од Шумиши!

Новороденчињата и доенчињата сакаат да заспиваат со потпевнување затоа што се сеќаваат на овој звук од времето кога сè уште биле во стомакот на нивната мајка. Шумот ги смирува и им помага да заспијат.

Брза достава

Од 2 до 5 работни дена

Gift Voucher

Vivamus aliquet elit

24X7 Support

Vivamus aliquet elit

Great Saving

Vivamus aliquet elit

Our Team