Dream.mk

Одличен подарок за нови родители. Ќерка ми за 5 минути заспива со него. Ја добивме основната верзија со 5 верзии на бел шум – работи одлично! Размислуваме за уште едно за нашето второ дете со апликација и сензор за плачење. Дефинитивно корисна работа.