Пончо за патување со автомобил Ракун

3.499 ден 3.299 ден
-6%

1 на залиха

Димензии: 60 x 80 cm (+/- 2 cm)

Пончо е совршено решение за патување со дете. Не мора да ја облекувате и соблекувате јакната секогаш кога одите на патување со автомобил. Само облечете го ова пончо на вашето дете и спремни сте за патување.

Пончото можете лесно да го соблечете во автомобилот благодарение на пригодните ленти со велкро за да не се му биде на вашето дете премногу топло. Откако ќе стигнете на градинка, во ресторан или на било кое друго место, повторно прицврстете го понќото и готови сте за да испадните од колата со вашето дете. Заштедувате време! И плус тоа е многу погодно решение!