Подлога за пресоблекување (за патување) BOHO RUSTY

1.299 ден 699 ден
-46%
Нема на залиха

Нема на залиха

– Подлога за пресоблекување за патување.

Димензиите на расклопената подлога: долга 80 цм и широка 45 цм.

Лесно се превиткува во помали димензии кои по превиткувањето се приближно 17 цм долги и широки 25 цм.

Зазема малку простор во детската ташна.

– Совршена за пешачење, патување или на гости.

– Водоотпорна!

– Безбедна за детската кожа и не содржи фталати.

– Полнењето на подлогата за патување е изработено од полиуретанска пена, која ќе обезбеди детето да лежи меко на тврди површини.

 

– Подлога за пресоблекување за патување лесно се одржува чиста, само избришете ја со влажно марамче.

– Производот мора да се користи под надзор на возрасен!

– Производот е направен во Полска од висококвалитетни материјали со сертификати кои гарантираат безбедност за најмладите.