Подлога/душек за пресоблекување – Гуска Гаја

999 ден
Нема на залиха

Нема на залиха

Димензии: 70 x 50 cm
Направена од антиалергиски материјали.
За деца од 0 до 11 кг. (+/-)

Многу практичен производ кој ја олеснува секојдневната грижа за вашето бебе. Оваа подлога можете да ја користите за да му пресоблечете пелена на вашето бебе или да го ставите вашето бебе на подлогата по капењето. производот можете да го поставите на комодата, на креветот или на кое било друго место.
Ова е многу хигиенско решение бидејќи производот лесно може да се измие со влажна крпа.