Вреќа за спиење со ногавици 2-6 години БЕЖ 2,5TOG

2.999 ден 2.799 ден
-7%
Нема на залиха

Нема на залиха

Материјал: 100% памук

Димензии:
вкупна должина 113 см
ширина под пазувите 38 см

2,5 TOG

 

Бебешка вреќа за спиење е дизајнирана за здрав и безбеден сон. Вреќата за спиење гарантира дека вашето бебе е целосно покриено цела ноќ. Тоа е одлична алтернатива на традиционалните јоргани, од кои бебињата често се откриваат.

Овие вреќи ќе ја докажат својата функционалност ноќе во случаи со активни и размрдани бебиња, но и како покривка за време на прошетки или дремки во количка.