Dream.mk

Продавница

Начини на плаќање

При креирање на нарачка можете да изберете еден од трите начини на плаќање:

1. Оналјн со платежна картичка (кредитна или дебитна)

При избор за плаќање со платежна картичка (Master, VISA или Maestro) сервисот на Dream.mk ќе ве насочи кон CaSys (сервис за процесирање електронски трансакции). Податоците од вашата картичка не се чуваат ниту обработуваат кај нас. Целото процесирање се врши од страна на CaSys кадде по извршено плаќање истиот не известува за статусот на плаќањето а вас ве враќа назад кон сервисот на Dream.mk.

2. На врата

Доколку го изберете методот за плаќање на врата, плаќањето се врши при достава на нарачката на карго превозникот со кој Dream.mk има склучено договор за соработка. При креирање на нарачка со избор за плаќање во готово на врата се обврзувате да го платите производот кога истиот ќе ви биде испорачан. Можност да ја откажете нарачката има само доколку истата не е претходно испорачана.