Dream.mk

Продавница

Испорака

Времето на испорака на секој производ е наведено во описот на секој произовод поединечно. Најчесто периодот на достава е од 2 до 3 работни дена за сите производи кои се на залиха. Постои можност за исклучок да производот кој ќе го нарачате да не биде на залиха. Во ваков случај ќе бидете известени најдоцна до 2 работни дена и ќе ви биде понудено целосно рефундирање на уплатените средства доколку сте извршиле уплата онлајн со платежна картичка или можност да почекате кога истиот повторно ќе биде достапен.

Доставата е бесплатна за нарачи во износ од над 2500 денари, во спротивно доставата изнесува 150 денари и истата се пресметува дополнително покрај вкупната сума на производите кои сакате да ги нарачате доколку нивната вкупна вредност е под 2500 денари.