SZUMISIE® – ШУМИШ МАЈА

2.999 ден3.999 ден
-14%
Clear
SKU: Не е достапно Категории: , ,

Шумишот Маја е една од нашето семејство Шумиши. Им помага на бебињата и децата да заспијат со испуштање на еден од 5-те смирувачки шумови. Уште од првите денови Шумишот Маја ќе стане најдобар пријател на вашето дете. Изработен е од атестирани и сертифицирани материјали, сосема безбедени за секое дете. Изработена од „Minky“ ткаенина, нежна и мека на допир. Во средината на плишаното мече има срце што шуми со смирувачки звуци (бел и розов шум) што ќе му помогнат на бебето да заспие мирно гушкајќи се со шумишот. Џебот со звучниот уред се наоѓа во мешето на мечето, затворен со сигурносен патент. Звучниот уред се ракува со едно копче и можете да го контролирате директно од плишаното мече.

Сите Шумиши кои потпевнуваат се 100% произведени во Полска.

 

Проверете што Шумиш Маја може да прави и изберете едно од трите срца:

 

Основно звучно срце (2999мкд):

5 бели и розови звуци: бел шум, розов шум, звук на морски бранови, звук на дожд и звук на амнионски води со срце што чука.

Новороденчињата и доенчињата сакаат да заспиваат на овие звуци бидејќи тоа е она што го слушнале во стомакот на нивната мајка.

контрола на јачината на звукот – звучното срце на myHummy има прилагодлива јачина на звук а максималното ниво на звук е во согласност со безбедносните стандарди на ЕУ за играчки

Ракување со едно копче – звучното срце на myHummy може да се ракува без да мора да го извадите

 

Срце со сензор за спиење (3499мкд):

5 бели и розови звуци: бел шум, розов шум, звук на морски бранови, звук на дожд и звук на амнионски води со срце што чука.

Новороденчињата и доенчињата сакаат да заспиваат на овие звуци, бидејќи тоа е она што го слушнале во стомакот на нивната мајка.

сензор за спиење – по 30 минути репродукција, звучното срце се исклучува и оди во режим на подготвеност. Звукот автоматски ќе се вклучи кога вашето бебе ќе почне да плаче или кога има бучава наоколу.

контрола на јачината на звукот – звучното срце на myHummy има прилагодлива јачина на звук а максималното ниво на звук е во согласност со безбедносните стандарди на ЕУ за играчки

Ракување со едно копче – звучното срце на myHummy може да се ракува без да мора да го извадите

 

myHummy 3-во-1 звучно срце: со бели и розови звуци, приспивни песни и класична музика (3999мкд)

5 бели и розови звуци: бел шум, розов шум, звук на морски бранови, звук на дожд и звук на амнионски води со срце што чука.

Новороденчињата и доенчињата сакаат да заспиваат на овие звуци бидејќи тоа е она што го слушнале во стомакот на нивната мајка.

8 прекрасни англиски приспивни песни (30 минути) снимени во тивок аранжман за постари бебиња кои сакаат да заспијат со деликатна музика

10 парчиња класична музика (30 минути) кои позитивно влијаат на мозокот на бебињата дури и кога се уште се во утробата на мајката. Звучното срце на myHummy рекреира избрани композиции на Моцарт во посебен аранжман за да им помогне на бебињата во секоја фаза од нивниот развој

сопствено снимање – звучното срце има можност за сопствено снимање од 3 минути. Родителите или бабите и дедовците можат да читаат бајка или да му ја испеат омилената приспивна песна на своето малечко и истата да ја снимат.

сензор за спиење – по 30 минути репродукција, звучното срце се исклучува и оди во режим на подготвеност. Звукот автоматски ќе се вклучи кога вашето бебе ќе започне да плаче или кога има бучава наоколу.

контрола на јачината на звукот – звучното срце на myHummy има прилагодлива јачина на звук а максималното ниво на звук е во согласност со безбедносните стандарди на ЕУ за играчки

Ракување со едно копче – звучното срце на myHummy може да се ракува без да мора да го извадите

 

 

  • Сите играчки слободно може да се перат во машина за перење алишта со претходно одстранување на уредот за звук.
  • Погодни за употреба од моментот на раѓање на вашето дете.
  • Произведено во ЕУ.
  • Димензии: Висина 24cm, Ширина 13cm
  • Потребни се три AAA батерии (не се вклучени во пакетот) за работа на уредот за звук.

 

Шумиши

5 Шумови, 5 Шумови и сензор за спиење, 5 Шумови, сензор за спиење и класична музика