SZUMISIE® Бамбусово ќебе за повивање BALLOONS

2.199 ден 1.499 ден
-32%

1 на залиха

Научните истражувања покажуваат дека завиткувањето на новороденчињата прави да се чувствуваат безбедно, речиси исто како кога биле во утробата на нивната мајка. Затоа родителите на новороденчињата и доенчињата практикуваат повивање со повивки од бамбус, исклучително пријатни на допир и погодни за кожата на бебето. Антиалергенските, антибактериските и природните бамбусови влакна не го иритираат чувствителното тело на бебето

Нашите повивки може да се користат и како крпа по капење или како покривка во топлите денови за време на прошетки. Квадратната форма ќе ви овозможи да го завиткате вашето дете, во согласност со методот на д-р Карп.

Навлаките се изработени од бамбусова тканина, доработени со естетски топчиња на краевите.

Димензии: 100/100
Состав: 100% бамбус